Jedná se o vína s nejmenším obsahem zbytkového nezkvašeného cukru. Suché víno totiž obsahuje maximálně 4g zbytkového cukru na litr. Pokud je rozdíl mezi celkovým množstvím kyselin přepočtených na kyselinu vinnou a mezi zbytkovým cukrem menší než 2g na litr, může obsahovat suché víno až 9g zbytkového cukru. To je však jediná výjimka. Suchá vína bývají kyselejší s výraznější chutí.
Nejprodávanější
Značky

Čteme [Mukuzáni] Populární gruzínské červené suché víno. 2 roky zrálo v sudech z kavkazského dubu. Region: Kachetie

Čteme [Saperavi] Nejznámnější gruzínské červené suché víno. Region: Kachetie

Čteme [Saperavi] Gruzínské červené suché víno, které zrálo 12 měsíců v sudech z kavkazského dubu. Detailní popis níže.

Čteme [Napareuli] Gruzínské červené suché víno z odrůdy Saperavi, které uzrálo v apelaci Napareuli. Zrálo 9 měsíců v sudech z kavkazského dubu. Region: Kachetie

Čteme [Saperavi Kvevri] Exkluzivní naturální červené suché víno vyráběno tradiční gruzínskou metodou, která je zapsána na seznamu UNESCO. 3 měsíce zrálo v sudech z kavkazského...

Čteme [Zvari] Červené suché cuvée z odrůd Merlot a Saperavi. 8 měsíců zrálo v sudech z kavkazského dubu.

Čteme [Vázis Cemlébi] Gruzínské červené suché víno. Kupáž Saperavi a Cabernet Savignon Region: Kachetie

Čteme [Kvareli] Gruzínské červené suché víno nesoucí název města, ze kterého pochází. Region: Kachetie

Čteme [Alexandrouli] Gruzínské červené suché víno z autochtonní odrůdy Alexandrouli. Region: Kachetie