Hodnocení obchodu

5,0 45 hodnocení
5
44x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZB Avatar autora Zuzana Bocková | 23.1.2021
Dobrá vína, rychlé dodání, děkuji a doporučuji.
MH Avatar autora Monika Herrova | 21.1.2021
První naše objednávka a veliká spojekonost!!! Velmi rychlé odbavení, neuvěřitelně rychlé dodání, perfektní komunikace. Budeme se k Vám vracet a doporučujeme i ostatním.
Avatar autora | 20.1.2021
R Avatar autora Radek | 18.1.2021
Výborné, maximální spokojenost.
IK Avatar autora Ivo Kohoutek | 18.1.2021
První a velmi dobrá zkušenost. Doporučuji.
T Avatar autora Tomáš | 12.1.2021
Perfektní!
L Avatar autora Lenka | 30.12.2020
Obchod doporučuji, velký výběr vín, v případě problému rychlá komunikace. Avšak Uloženka jako dopravce zklamal, za což samozřejmě majitel nemůže.
TM Avatar autora Tomáš Martinek (Administrátor) 1.1.2021
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme rádi, že se Vám náš sortiment líbí. Za problém s Uloženkou se omlouvám. Na kvalitě dopravy neustále pracujeme...
M Avatar autora Misule | 30.12.2020
Obchod mohu jen doporučit Velká nabídka vín, včetně úžasných degustačních dárkových boxů Super přístup Rychlost dodání
TM Avatar autora Tomáš Martinek (Administrátor) 31.12.2020
Děkujeme za milé hodnocení. Máme radost, že jste s našimi službami spokojená.
Avatar autora | 27.12.2020
DL Avatar autora Dana Langrová | 27.12.2020
IS Avatar autora Ivana Sustrikova | 21.12.2020
The wines I bought were a company present for client. Much appreciate communication and willingness of the shop staff. For sure I will come back to this shop to have an opportunity to try some of these wines. Highly recommended.
LB Avatar autora Lavinia Barteliz | 21.12.2020
All of their wines are amazing, I specially love the "orange" wines. We also ordered "Degustační dárkový box" , the presentation it's lovely and perfect present for a wine lover! Thank you very much :)
Avatar autora | 19.12.2020
Avatar autora | 13.12.2020
B Avatar autora Barbora | 2.12.2020
Vše super :) Děkujeme
TM Avatar autora Tomáš Martinek (Administrátor) 5.12.2020
My také děkujeme :)
MK Avatar autora Martin Kubíček | 1.12.2020
M Avatar autora Martin | 26.11.2020
Potřeboval jsem dárek v podobě vína. Hledal jsem něco neobvyklého a našel jsem právě v tomto obchodě. Líbí se mi jak sortiment, tak průvodce nabízenými víny, takže si člověk dokáže vybrat, ikdyž není vinař-znalec. Rychlost, doprava, i komunikace s obchodem byla perfektní.
TM Avatar autora Tomáš Martinek (Administrátor) 5.12.2020
Děkujeme za hodnocení, máme radost, že jsme naplnili Vaše očekávání.
MK Avatar autora Miloslava Kroupová | 23.11.2020
velká spokojenost,super komunikace,rychlé poslání
TM Avatar autora Tomáš Martinek (Administrátor) 5.12.2020
Mockrát děkujeme za hodnocení
ER Avatar autora Eva Rozkotová | 22.11.2020
Určitě doporučuji - kvalitní vína za dobrou cenu, velmi vstřícné a seriózní jednání, rychlé dodání
TM Avatar autora Tomáš Martinek (Administrátor) 5.12.2020
Moc děkujeme za milé hodnocení
ŠS Avatar autora Šárka Straková | 19.11.2020
Velmi spokojeni, vína skvělá:-)
TM Avatar autora Tomáš Martinek (Administrátor) 5.12.2020
Děkujeme. Máme radost, že Vám víno chutná, to je hlavní důvod proč to děláme.
Nahoru
46 položek celkem