Důvod, proč je třeba nezaměňovat polosuchá vína s těmi polosladkými, je poměrně zásadní. Polosladká totiž mohou obsahovat až 45g zbytkového cukru na litr, což je oproti 12g zbytkového cukru u polosuchých vín poměrně zásadní rozdíl. Naše vína mají tu výhodu, že se jedná o přírodně polosladká vína. Tedy díky vhodnému podnebí dozrály hrozny dostatečně sladké a vinný mošt nebylo potřeba uměle doslazovat. Proto pro ty, kteří preferují vína s vyšším obsahem cukru jsou naše vína z Gruzie tou správnou volbou.
Nejprodávanější
Značky

Čteme [Alazány vely] Jedno z nejznámějších gruzínských bílých vín. Region: Kachetie

Vybrat vhodný dárek není jednoduché. Nejde jen o správný obsah, ale také o to, aby dárek vypadal dobře z venku. Proto jsme pro Vás připravili luxusní dárkové boxy, které...